Adótanácsadás, könyvelés, számvitel, bérszámfejtés 20. kerület

20. kerületi társaságunk adótanácsadással, könyveléssel és egyéb számviteli szolgáltatásokkal áll megrendelői rendelkezésére. Cégeket várjuk bérszámfejtéssel is! Mi biztonsági hálót kínálunk a legnehezebb pénzügyi helyzetben is! Várjuk szíves megkeresését Pesterzsébetről, akár eseti, akár folyamatos megbízást szeretne eszközölni. Napi kapcsolatban állunk társcégünkkel, ahol könyvvizsgálatot végeznek, illetve jogi tanácsadás, segítség esetén ügyvédi kapcsolataink is rendelkezésre állnak.

A könyvelés, adótanácsadás szakszerűen, a megfelelő végzettségű könyvelők által történik. 20. kerületi irodánkban jelenleg 4 fő könyvelővel dolgozunk, illetve egy munkatársunk kifejezetten a bérszámfejtési feladatok ellátására szakosodott. A számviteli feladatok nálunk teljes körűen biztosítva vannak, akár visszamenőleges könyvelést is vállalunk szükség szerint.

Ha szeretné, hogy a könyvelés mellett adótanácsadással is segítsék cége napi működését, ha a bérszámfejtés terheit szeretné átadni egy hozzáértő személynek, akkor bízza meg a számviteli feladatok elvégzésével 20. kerületi irodánkat, mi garantáltan teljes körű szolgáltatást biztosítunk, sok éves szakmai tapasztalattal a számvitelben és bérszámfejtésben is!

Cím
Ady Endre u. 167., Budapest, 1204
Név
Adóbiztonság Kft.
Telefon
06-1/284-4434
Mobiltelefon
06-70/337-4714
Nyitvatartás
Hétfő, Szerda, Péntek: 9:00-17:00
Weboldal