Duguláselhárítás, csatornaszerelés 20. kerület

Duguláselhárítással és csatornaszereléssel is foglalkozunk a 20. kerületi lakosság részére, amennyiben eldugult a lefolyó, vagy új csatornára van szükség. Vállalunk lefolyótisztítást, csőtörés esetén javítást bontás nélkül, valamint vízszerelési és fűtésszerelési munkálatokkal is állunk rendelkezésére Pesterzsébeten! Duguláselhárításnál törekszünk a gyors és hatékony megoldásra, s modern felszerelésünknek köszönhetően nem szükségesek a bontási feladatok, a problémát a lehető legkisebb kosszal járó művelet alkalmazásával végezzük. Csőtörésnél is számíthat ránk, készséggel várjuk hívását!

Duguláselhárítást, csatornaszerelést korszerű felszerelésekkel, bontás nélkül végzünk, lakáson belül és lakáson kívül fővezetékek esetén is. Társasházak részére is dolgozunk, de családi házak duguláselhárítási feladatait is ellátjuk. Munkánkat gyorsan és tisztán végezzük, vészelhárítással is foglalkozunk a 20. kerületben.

Ha azonnal csatornaszerelésre van szüksége a 20. kerületben, vagy feljött a víz a mosogatóban, mosdóban, és nem is akar lemenni, duguláselhárítással is foglalkozunk, gyors rendelkezésre állással, korrekt díjszabással a lakosság szolgálatában! A duguláselhárítást érdemes megelőzni rendszeres karbantartással, de ha már kialakult a probléma, akkor is készséggel állok rendelkezésre akár csatornaszereléssel is! Rendszeres karbantartást is vállalok Pesterzsébeten, igény szerint akár társasházi, akár családi házban élők megbízásából!