Fogtechnika, fogsorkészítés 20. kerület

Fogtechnikánk fogsorkészítéssel, fogsor javítással várja a fémallergiás betegeket is a 20. kerületben. Rögzített pótlásokkal, kerámia koronákkal, hidak készítésével állunk rendelkezésére ORKI minősített fogtechnikai laboratóriumunkban. Teljes fogsorok készítésével és részleges pótlásokkal is foglalkozunk, magas minőségben dolgozunk 20. kerületi ügyfeleink, megbízóink részére. Fogtechnikánk kiváló alapanyagok felhasználásával dolgozik, rövid határidővel, és kizárólag orvosi közreműködéssel készítjük el betegeink számára a fogtechnikával kapcsolatos igényeket.

Pesterzsébeti fogtechnikánk lépést tart a legújabb vívmányokkal, így modern eljárásokat alkalmazunk, minden igényt kielégítő fogsorokat készítünk megbízóink részére. A folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően a legmodernebb eljárásokkal dolgozunk. Fogtechnikánk a fogsorkészítés mellett javítást is vállal, a fogsorkészítés ideiglenes hidakra is vonatkozik. Fémallergiában szenvedők részére antiallergén fogsort is tudunk készíteni, ez esetben is ügyelve a kényelmes viseletre, használatra és az esztétikumra.

Ha megbízható fogtechnikát keres a 20. kerületben, fogtechnikus mesterünk fogsorkészítést, javítást egyaránt végez, igény szerint.

Cím
Korom utca 18., Budapest, 1203
Név
Audent Bt.
Telefon
06-1/285-3379
Nyitvatartás
H-P: 8:00-16:00