Cukrászda, fagylaltozó XX. kerület

Cukrászdánk a XX. kerületben télen-nyáron várja finomságokkal, tortarendeléssel, akár formatorta készítéssel is. Egyedi kívánságokat is teljesítünk, de katalógusból is kiválaszthatja az Önnek tetsző tortát. Diabetikus készítményeket is tartunk, illetve helyben készült süteményekkel kedveskedünk. Nyáron főzött fagylaltot kínálunk vendégeink részére!
Tortarendelést telefonon vagy személyesen tudunk felvenni.

Cukrászdánk 1990-ben nyitott meg húsz éves szakmai tapasztalattal a háta mögött. Családi vállalkozásban működik cukrászdánk azóta is, itt található cukrászüzemünk is. A cukrászdában fagylaltozó is működik, nyáron légkondicionált télikertben fogyaszthatja kicsi és nagy ízletes fagyijainkat! Sokféle ízletes tortával és aprósüteménnyel várjuk vendégeinket a jól megszokott helyen. Tortarendelést magánszemélyeknek és óvodáknak is egyaránt vállalunk, kiszállítással együtt. Természetesen az esküvői tortákat is a helyszínre szállítjuk. Formatortákat egyedi megrendelésre készítünk, de válogathatnak referenciáink közül is a vásárlók. Süteményeinket a modern elvárásoknak megfelelően nem a általános vajkrémmel, hanem a hagyományos főzött, lazított, és tejszín krémekkel töltjük, hogy még ízletesebb legyen. Pesterzsébeti cukrászdánkban hagyományos eljárással készült süteményeket találnak vásárlóink, és a legváltozatosabb ízvilág köszön vissza hűtőpultunk sütemény kínálatából. Áraink, a közepes árkategóriát képviselik. Várjuk viszonteladó jelentkezését is, ő kérjék termelői árlistánkat.

Torta kiszállítást vállalunk óvodáknak, HACCP igazolással!

Ha szeretné leadni tortarendelését kényelmesen, cukrászdánk várja hívását! Fagylaltozónkban ízletes főzött fagyival várjuk, nagy választékban! Helyben készült süteményeink télen-nyáron csodás ízekkel várják az ínyenceket! Tekintse meg XX. kerületi cukrászdánkat és kínálatát és honlapunkon is: www.zsuzsi-cuki.hu

Cím
Katona József u. 2., Budapest, 1201
Név
Zsuzsi - Cuki
Telefon
06-1/284-4446
Nyitvatartás
Téli: K-P: 10:00-18:00, Sz-V: 10:00-19:00; Nyári: K-V: 10:00-19:00