Bontott autóalkatrész, utángyártott autóalkatrész 20. kerület

2005 év vége óta várjuk a a 20. kerületi kisteherautó tulajdonosokat, ha francia vagy olasz teherautó alkatrészekre van szükségük. Akár gyári alkatrészt is biztosítunk, de kínálatunkban bontott autóalkatrész és utángyártott autóalkatrész beszerzését is vállaljuk, a lehető legrövidebb határidővel. Olasz és angol beszállítóink révén bármit be tudunk szerezni! Autószervizünk a kért alkatrész beépítését is vállalja, valamint megnyitott gumiszerviz részlegünk is!

Bontott autóalkatrészeinket és utángyártott autóalkatrészeinket egyaránt kedvező áron kínáljuk a haszongépjárművek tulajdonosainak, ügyelve a megfelelő minőségű alkatrészkínálat kialakítására. Furgon alkatrészeinket elsősorban Ducato, Boxer és Jumper kisteherautókhoz kínáljuk, legyen az a legkisebb csavar, vagy akár a komplett motor. Ha nem talál sehol megfelelő bontott autóalkatrészt, a teherautó áll, forduljon hozzánk bizalommal, akár még ma! A 20. kerülethez közeli telephelyünkön hatalmas bontott és új autóalkatrész felhozatalt biztosítunk, de javasoljuk, hogy egyeztessen telefonon, hogy a szükséges autóalkatrész biztosan raktáron legyen! Ha esetleg a keresett darab nem található készletünkön, munkatársaink a lehető legrövidebb idő alatt beszerzik pesterzsébeti ügyfeleink számára!

20. kerülethez közeli szervizünkben nehezen beszerezhető furgon alkatrészek is megtalálhatóak, bontott és új állapotban is. Forgalmazunk Ducato, Boxer és Jumper furgonokhoz is alkatrészeket!