Festékbolt, festéküzlet 20. kerület

1995-ben nyílt meg festéküzletünk a 20. kerületben, azóta folyamatosan bővítjük árukészletünket a változó igények szerint. Amire csak szükség van egy lakás vagy iroda felújításához, legyen az akár kültéri vagy beltéri festék, készbeton, lazúr, vagy a munkához szükséges szerszám, pesterzsébeti festékboltunkban biztosan megtalálja. Kiváló beszállítói kapcsolatainknak köszönhetően kedvező árakat biztosítunk - mely nem csak akciós termékekre vonatkozik! Ha véletlenül nem találja festéküzletünkben azt, amire szüksége van, segítünk a beszerzésben!

Festékboltunk kínálatának kialakításánál mindig figyelembe vesszük az aktuális divatirányzatokat, így mind színben, mind stílusban követheti otthonában is a divatot! Matt, fényes, márvány hatású, ez mind-mind megtalálható 20. kerületi üzletünkben.

Keressen bennünket a Facebook-on is: https://www.facebook.com/HopeColor.Festekuzlet

Látogasson el hozzánk, kérdezzen nyugodtan - pesterzsébeti festékboltunkban a tanácsadás ingyenes, minden más pedig meglepően olcsó! Festéküzletünkben hatalmas választékot kínálunk előre színezett beltéri falfestékekből, a nagyobb gyártók megbízható minőségű termékeit kínáljuk. 20. kerületi festékboltunkban kültéri festékeket is kínálunk, emellett a szükséges szerszámokat is biztosítjuk egy helyen, hogy festéküzletünkből távozva azonnal munkához tudjon látni!

Bankkártyás fizetés is lehetséges! Tegye színesebbé életét, válasszon új színt a falra, ajtóra, ablakra, mi adjuk hozzá a festéket!

Cím
Ady Endre tér 13., Budapest, 1204
Név
Hopecolor Festéküzlet
Telefon
06-1/285-5731
Mobiltelefon
06-30/813-1330
Nyitvatartás
Szezonális: H-P: 7:00-18:00, Sz: 7:00-14:00, Téli: H-P: 7:00-17:00, Sz: 7:00-13:00