Rovarirtás, rágcsálóirtás, kártevőirtás XX. kerület

Vállalatok, intézmények kártevőirtása (rovarirtás, rágcsálóirtás) garanciával!
Cégünk 1983 óta foglalkozik a XX. kerületben is kártevőmentesítéssel, így több évtizedes tapasztalattal vállal rovarirtást, rágcsálóirtást, fertőtlenítést. Darázsirtás esetén is készséggel várjuk megkeresését. Szakembereink professzionális eszközök és anyagok felhasználásával dolgoznak, szakszerű és hatékony kivitelezéssel.

A rágcsálóirtás szükséges minden üzleti és lakossági használatban lévő épület esetén, ahol pedig élelmiszer feldolgozás vagy -tárolás folyik, kiemelt fontosságú! A rágcsálóirtást házilag nehéz kivitelezni, hiszen a különböző rágcsálók más-más életmódot folytatnak, ezért más módszer szükséges az irtásukhoz is. A házilag történő rágcsálóirtásnál a fészekben maradhatnak fiatal egyedek, a profi szakember által végzett irtás esetén azonban a fészek is felszámolásra kerül, így végleges megoldást kínálunk pesterzsébeti megbízóink számára!
A rovarirtás elengedhetetlen higiéniai biztonsági okok miatt bizonyos helyeken, de általában a lakosság sem szívesen él együtt kártevőkkel, hívatlan társbérlőkkel. A rovarirtás során is fontos, hogy ne csak a kialakult és látható rovarállományt irtsuk, hanem megelőzzük a további rovarszaporulatot és az újabb elterjedést. A rovarirtást megelőző jelleggel és a megjelent kártevők felszámolására is végezzük a XX. kerületben!

Probléma esetén várjuk megkeresését!

Ha gyors és szakszerű kártevőirtásra van szüksége, munkánkat diszkréten és hatékonyan végezzük, akár rovarirtásról, akár rágcsálóirtásról van szó. Ha a rovarirtáshoz értő kártevőírtókat kihívja otthonába, nem kell együtt élnie a rágcsálókkal, rovarokkal!

Cím
Erdõ utca 44., Budapest, 1203
Név
Arzén Kft.
Telefon
06-1/285-9065
Mobiltelefon
06-30/937-5500