Formatorta rendelés, figuratorta rendelés XX. kerület

Figuratorta rendelést felvesz cukrászdánk a 20. kerületből, ahol az érdeklődők ízletes és valóban látványos formatorta rendelést adhatnak le! Természetesen más finomságok is várják a forma- és figuratorták mellett, édes és sós sütemények, nyáron olasz főzött fagyi, egész évben pedig friss reggeli sütemények, túróstáska, házi rétes kapható. Menyasszonyi tortákat is készítünk esküvőkre, minden méretben, természetesen különleges igényeknek is meg tudunk felelni! Hagyományos és kicsit sem hagyományos édességek egyedi ízlés figyelembe vételével - ez a mi cukrászdánk!

A formatorta rendelést gluténmentes és cukormentes kivitelben is felvesszük, hiszen nem szeretnénk, ha egészségügyi probléma miatt bárki is kimaradna finomságaink élvezetéből! A figuratorta rendelés mellett megkóstolhatja paleo, glutén- és cukormentes süteményeinket is, ha ilyen jellegű kívánsága lenne, forduljon hozzánk bizalommal, mindenre nyitottak vagyunk cukrászdánkban!

Ha gyermeke szülinapjára figuratorta rendelést szeretne leadni, várjuk hívását cukrászdánkban! Számos formatorta rendelésére van lehetőség, de egyedi elképzeléseket is igyekszünk maximálisan teljesíteni!