Karosszériajavítás 20. kerület, autókarosszéria javítás Pesterzsébet

Minden típusú autó karosszériajavítását vállalom márka- és típusfüggetlenül Pesterzsébeti lakosok számára. 20. kerület szomszédságában lévő műhelyemben a karosszéria javítást húzatópados eljárással végezzük. A fő profilom a karambolos, balesetes autók karosszériájának teljes körű javítása, biztosítási ügyintézéssel, fényezéssel, illetve szükség és igény szerint a műanyag alkatrészek javítását is vállalom.

A személyautók mellett haszongépjárművek és robogók karosszéria javítását is végezzük. Az autókarosszéria javításon belül műanyag lökhárítók sérüléseinek javításával is foglalkozunk, műhelyünkben minden problémára szakszerű megoldást kínálunk. Modern eszközökkel és berendezésekkel, korrekt árakon dolgozunk, az autókarosszéria javítást a lehető legrövidebb idő alatt biztosítjuk 20. kerületi ügyfeleink számára!

Autókarosszériákon kisebb és nagyobb sérülések esetén is vállalunk karosszériás munkákat, illetve komplett autófényezést, vagy csak elemek utólagos fényezését is végezzük. Kisebb és nagyobb munkák esetén, márkafüggetlenül várjuk autóját a 20. kerület közelében! Ha törést szenvedett autója akár egy baleset, akár egy félre sikerült parkolás közben, keresse műhelyünket, ahol gyorsan mégis korrekt árakon végezzük a karosszériák javítását!

Cím
Mag u. 5. (Dallas kút mellett), Budapest, 1211
Név
Pásztor András E.V.
Telefon
06-1/276-0338
Mobiltelefon
06-30/952-2217
Nyitvatartás
H-P: 8:00-17:00