Személyautó kölcsönzés Pesterzsébet, teherautó bérlés XX. kerület

Vállalkozásunkat azért indítottuk, hogy az autóbérlés területén minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várjuk pesterzsébeti ügyfeleinket, legyen szó személyautó kölcsönzésről vagy teherautó bérlésről a XX. kerületben!
Cégünk jelenleg két főt foglalkoztat, egyik tulajdonosunk autószerelő technikus, akit az autók szeretete motivál abban, hogy amit csinál, jól csinálja! Szeretnénk vállalkozásunkat folyamatosan bővíteni, s ebben nagy segítséget nyújt számunkra ügyfeleink visszajelzése, hiszen célunk, hogy valóban minden igényt figyelembe véve alakítsuk szolgáltatásainkat!
A személyautó kölcsönzés terén kis- és nagy méretű személyautóval is rendelkezésre állunk igény szerint a XX. kerületben, kedvező bérleti díjjal, hosszabb kölcsönzési idő esetén további kedvezményekkel.
Ha a személyautó kölcsönzés nem lenne megoldás, mert többen utaznának, 9 személyes mikrobuszunk sofőrrel áll rendelkezésre!
Teherautó bérlés esetén is várjuk érdeklődését, jelenleg két kisteherautó várja, kiváló műszaki és esztétikai állapotban!

Ha személyautó kölcsönzésre van szüksége a XX. kerületben, méghozzá a lehető leggyorsabban, kifejezetten kicsi vagy pont nagy személyautót kölcsönözne céljaihoz, nálunk minden tekintetben jó helyen jár!
Teherautó bérléssel is foglalkozunk, ha bármilyen kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, hívjon bennünket bizalommal!