Motoros iskola Pesterzsébet, autósiskola 20. kerület

Ha minőségi oktatást biztosító autósiskolát vagy motorosiskolát keres a 20. kerületben, érdemes átjönnie hozzánk a szomszédba, mert nálunk a minőség és a kedvező ár kéz a kézben jár!
1996-ban alakult meg autósiskolánk, a kerület kertvárosi részén, nyugodt és csendes környéken várjuk pesterzsébeti tanulóinkat, ahol a környék kis forgalmú utcáin gyakorolhatnak. Az autós- és motorosiskola az elméleti, gyakorlati órákat és a vizsgákat helyben vagy a környező kerületekben biztosítja. Intenzív tanfolyamaink 2 hetente indulnak, így senki nem marad le, szinte bármikor tud csatlakozni hozzánk!
Az autósiskola folyamatos akciókat indít, részletfizetési lehetőség is adott 20. kerületi tanulóink számára, ezzel is könnyítve a jogosítvány megszerzését. Részletekről tájékozódhat weboldalunkon, de kérdéseit örömmel fogadjuk elérhetőségeinken is!
Mozgássérült tanulóinkra is gondoltunk, B kategóriás jogosítvány megszerzését átalakított autónkkal segítjük elő!
Akciónk: amennyiben a 30 gyakorlati órát nálunk vezeti le, úgy az elméleti oktatás teljesen ingyenes!
A tanfolyamokról részletes leírást talál oldalunkon, ahol árainkat is megtekintheti!

Motorosiskolánk is várja a két kerék rajongóit, jól felkészült szakoktatókkal, kiváló gépparkkal állunk rendelkezésre, ha úgy döntött, hogy motoros jogosítványt szeretne. Akár autósiskolát, akár motorosiskolát keres Pesterzsébet közelében, érdemes velünk számolnia, mert anyagilag is, színvonalban is kiváló ajánlatokat talál, apró betűs részek és váratlan költségek nélkül!