Aquafitness Pesterzsébet, aerobic óra 20. kerület

A 20. kerületben vár egészségházunk, ahol számos fitness programból választhatsz, ízlés és szimpátia szerint!
Kis medencénkben aquafitness edzéseket is tartunk, melyet korosztálytól függetlenül szinte bárkinek ajánlani tudunk! Emellett pörgős, hangulatos aerobic órákkal is várunk Pesterzsébeten, ha szeretsz zenére "tombolni", ha élvezed, hogy minden izmod alaposan meg van dolgoztatva! Emellett köredzést, speedfitnesst is választhatsz, munkatársaink szívesen segítenek az ismerkedésben, ha először találkozol a választott sportággal!
Az aquafitness lényege, hogy a mozgás vízben történik, speciális eszközök használatával. Úszástudás nem szükséges hozzá, s bármekkora súlyfelesleg esetén is könnyen végezhető! Az aquafitness növeli az állóképességet, formálja az alakot az ízületek megterhelése nélkül, ráadásul jelentősen javul a közérzet is!
Az aerobic órát azoknak ajánljuk, akik szeretnek pörögni, akik élvezik, ha egy jó kis átmozgató aerobic óra után úgy érezhetik, kiszállt minden feszültség a fejükből, izmaik jólesően zsonganak, a zene pedig élénkké és vidámmá, felszabadulttá tette őket!

Nálunk az aquafitness és az aerobic óra mellett szauna is vár a jóleső mozgás után. Emellett rendelkezésre állunk manikűr-pedikűr szolgáltatással is, valamint fodrászattal és kozmetikai kezelésekkel is várjuk a 20. kerületi vendégeket.

Cím
Átlós utca 17-19., Budapest, 1201
Név
Egészségház Fittness
Telefon
06-1/285-8102
Mobiltelefon
06-30/573-2212
Nyitvatartás
H-P: 8:00-21:00, Sz: 8:00-14:00